HDR in Helsinki: Kulosaaren Hautausmaa


Do you know what Kulosaaren hautausmaa is? It’s a cemetery we saw at twilight from subway car when travelling from eastern Helsinki to downtown. We were on our way to photograph the Earth Hour (well is there much to photograph anyway with lights off and everything?) but decided to hop off at Kulosaari and take a look at this graveyard in dark. It was quite a small cemetery and the chapel was small too, only little lamp lit on top of the door. After this we continued for Earth Hour blackout to downtown. Dark times, indeed, and not only in Kulosaaren hautausmaa.

2 Comments

 1. Reply
  photo by ansku April 4, 2012

  Ihan mielettömän hienoja kuvia sinulla!!!

  Kävin aiemminkin täällä blogissasi, silloin en ollut itse vielä kokeillut HDR:ää, nyt olen, ja arvostan kuviasi vielä enemmän, koska homma ei ole mitään helppoa… Tämä Kulosaaren kuva on hieno, monia muitakin hienoja löysin, esim. se Yrjönkadun uimahallin kuva on aivan mahtava, täytyy itsekin tunkea sinne kuvauskäynnille joskus :-)
  Käytätkö Photomatixia? Minulla on nyt Pro-versio, mutta tuntuu että kohinan välttäminen on tosi vaikeaa. Kaikki säädöt ovat vielä vähän hepreaa, menee etupäässä kokeiluperiaatteella… Miten olet itse opiskellut asiaa, onko mennyt yritä-ja-erehdy -periaatteella?
  Tässä eka HDR-kuvani, kohina harmaassa taivassa oli kovaa mutta photoshoppailin sitä pois:
  http://photobyansku.blogspot.com/2012/03/im-in-love.html

  Jäänkin nyt odottelemaan lisää kuvia ja inspiraatiota! :-)

  • Reply
   Akseli April 5, 2012

   Thanks! Replied to your email :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.